756ca2c858cc9d7a94ff9d41a048cf1d.jpg

Urška Nina Cigler

Balerinke, modre

Tako zelo udobne in modne, da jih preprosto moraš imeti.

Balerinke Ursanina št.:
Cena
30,00 €
V KOŠARICO

Balerinke lahko nosiš doma, v šoli ali v pisarni, v lepem vremenu pa se z njimi lahkotno sprehajaš tudi po mestu. Zgornji del podplata je iz volnenega filca, ki je prijazen do tvojih stopal, saj diha in je tudi naravni izolator. Spodaj je guma za zaščito in proti drsenju.
Ko je potrebno, balerinke opereš v pralnem stroju; na programu za volno pri 30 °C in z nežnim pralnim sredstvom za volno.

bombažno platno (zgornji del) ter volneni filc in guma (podplat)
  • Avtor

Urška Nina Cigler
Ker sem Urša in ker sem Nina, ker Ursanina zveni mehko, toplo, prijetno, in ker vse to lepo opisuje moje izdelke. Po izobrazbi sem likovna pedagoginja, v življenju pa predvsem ustvarjalka: slikam, fotografiram, kiparim, barvam obraze, izdelujem lutke, nekje vmes pa oblikujem pisane uporabne izdelke iz barvitega naravnega volnenega filca. Moj... Ker sem Urša in ker sem Nina, ker Ursanina zveni mehko, toplo, prijetno, in ker vse to lepo opisuje moje izdelke. Po izobrazbi sem likovna pedagoginja, v življenju pa predvsem ustvarjalka: slikam, fotografiram, kiparim, barvam obraze, izdelujem lutke, nekje vmes pa oblikujem pisane uporabne izdelke iz barvitega naravnega volnenega filca. Moj hobi je tako postal moja služba; brez hobijev pa ni življenja - tako poleg službe za hobi pojem v XL vokalni skupini Perpetuum Jazzile. Najraje na svetu sem mama mojemu Tinetu, ki je kriv za rojstvo otroške kolekcije copatkov. Z njim rastejo tudi številke otroških copatkov, obenem pa mi je inspiracija za oblikovanje vedno novih kombinacij. Dobrodošli v razgiban, barviti svet Ursanina! › več