eda7ddf962bbc28a2623551fa1b61939.jpg

Urška Nina Cigler

Copati za malčke (20,22,24), jeans

Za najmlajše samo najboljše.

Copati za malčke Ursanina št.:
Cena
19,00 €
V KOŠARICO

Copatki, v katerih naj bi naši malčki tekali, kakor da so bosi, so izdelani iz izjemno udobnega, naravnega materiala, iz 100 % merino ovčje volne, zato v njih nogice dihajo in se ne potijo. Lahko se nosijo tako na boso nogo kot čez nogavičke in so primerni za vse letne čase. Na podplatih je nedrseč premaz, zato lahko brez skrbi tekajo tako doma kot v vrtcu.

Na voljo so v številkah: 20 (13 cm), 22 (14 cm) in 24 (15 cm) 

Nekaj hitrih napotkov za vzdrževanje.
• Copatki so izdelani iz tankega 100 % volnenega filca in bombažnih dodatkov.
• Ko se copatki zaprašijo, jih posesamo ali iztepemo.
• Copatkov NE krtačimo, saj se bo filc zmuckal ali raztrgal.
• Peremo jih ročno, v mlačni vodi z nežnim praškom za volno. Ker se volna v vodi skrči, po pranju copatke rahlo raztegnemo. Lahko jih napolnimo z mehkimi polivinilastimi vrečkami, da jim vrnemo prvotno obliko.

100 % volneni filc in bombažni dodatki
  • Avtor

Urška Nina Cigler
Ker sem Urša in ker sem Nina, ker Ursanina zveni mehko, toplo, prijetno, in ker vse to lepo opisuje moje izdelke. Po izobrazbi sem likovna pedagoginja, v življenju pa predvsem ustvarjalka: slikam, fotografiram, kiparim, barvam obraze, izdelujem lutke, nekje vmes pa oblikujem pisane uporabne izdelke iz barvitega naravnega volnenega filca. Moj... Ker sem Urša in ker sem Nina, ker Ursanina zveni mehko, toplo, prijetno, in ker vse to lepo opisuje moje izdelke. Po izobrazbi sem likovna pedagoginja, v življenju pa predvsem ustvarjalka: slikam, fotografiram, kiparim, barvam obraze, izdelujem lutke, nekje vmes pa oblikujem pisane uporabne izdelke iz barvitega naravnega volnenega filca. Moj hobi je tako postal moja služba; brez hobijev pa ni življenja - tako poleg službe za hobi pojem v XL vokalni skupini Perpetuum Jazzile. Najraje na svetu sem mama mojemu Tinetu, ki je kriv za rojstvo otroške kolekcije copatkov. Z njim rastejo tudi številke otroških copatkov, obenem pa mi je inspiracija za oblikovanje vedno novih kombinacij. Dobrodošli v razgiban, barviti svet Ursanina! › več