0fb45d30a7f2db82bbac6db0345c2162.jpg

Milo za drago

Milo za brado

Fantastično milo za fantastične brade.

Na zalogi
Cena
6,00 €
V KOŠARICO

Milo za negovanje brade.

Milo za drago so naravna trda mila, ročno izdelana po hladnem postopku. Skrbno izbrane sestavine preverjene pridelave in dodelan recept poskrbijo, da milo nežno očisti in hkrati neguje kožo. Odišavljena in obarvana so zgolj z naravnimi barvili in eteričnimi olji. 

Naravno milo v kosu 100g (+/-10%), kjer kapljica z zeliščem na ročno zapakirani embalaži razkrije eno izmed devetih vrst mil.
  • Avtor

Milo za drago
Milo za drago je blagovna znamka za katero stojita Alja Fir in Anja Tomažič. Zasnovali sta jo okoli naravne kozmetike, polje delovanja pa širita na različne naravne materiale. Tako se na Lili Mili predstavljata tudi z nakitom bellaOpera, ki je izdelan iz naravnega kamna in okrašen s tradicionalno tehniko pozlate. Milo za drago je blagovna znamka za katero stojita Alja Fir in Anja Tomažič. Zasnovali sta jo okoli naravne kozmetike, polje delovanja pa širita na različne naravne materiale. Tako se na Lili Mili predstavljata tudi z nakitom bellaOpera, ki je izdelan iz naravnega kamna in okrašen s tradicionalno tehniko pozlate. › več