d03ea0538b11d96ab3958168b5387e9f.png

Urška Nina Cigler

Moški copati, rjavi

Dovolj športni in dovolj elegantni, pa tako udobni.

Moški copati Ursanina št.:
Cena
24,00 €
V KOŠARICO

Copati so izdelani iz 100 % volnenega filca. Zaradi posebnih naravnih lastnosti merino volne mu bo v njih prijetno tako pozimi kot poleti. Noge se ne bodo potile, saj volna diha in zrači. Podplati so premazani in ne drsijo.

Nekaj hitrih napotkov za vzdrževanje.
● Ah, ta prah! Ko se copati zaprašijo, jih posesamo ali stepemo, bolj trdovraten prah pa odstranimo z lepilnim trakom. Kako? Lepilni trak nalepimo preko šiva, dobro pritisnemo in odlepimo. Voila! Prah se bo prijel na lepilni trak.
● Copatov (niti podplatov) NE krtačimo, saj se bo filc zmuckal ali raztrgal.
● Peremo jih lahko v pralnem stroju, na programu za volno pri 30°C, z nežnim praškom za volno. Pred pranjem jih posesamo. Ker se lahko volna s pranjem malo skrči, copate po pranju še mokre obujemo na boso nogo, da se spet oblikujejo po nogi. Nato jih sezujemo in jih pustimo, da se posušijo. Lahko jih napolnimo z mehkimi polivinilastimi vrečkami, da ohranijo obliko.

100 % volneni filc
  • Avtor

Urška Nina Cigler
Ker sem Urša in ker sem Nina, ker Ursanina zveni mehko, toplo, prijetno, in ker vse to lepo opisuje moje izdelke. Po izobrazbi sem likovna pedagoginja, v življenju pa predvsem ustvarjalka: slikam, fotografiram, kiparim, barvam obraze, izdelujem lutke, nekje vmes pa oblikujem pisane uporabne izdelke iz barvitega naravnega volnenega filca. Moj... Ker sem Urša in ker sem Nina, ker Ursanina zveni mehko, toplo, prijetno, in ker vse to lepo opisuje moje izdelke. Po izobrazbi sem likovna pedagoginja, v življenju pa predvsem ustvarjalka: slikam, fotografiram, kiparim, barvam obraze, izdelujem lutke, nekje vmes pa oblikujem pisane uporabne izdelke iz barvitega naravnega volnenega filca. Moj hobi je tako postal moja služba; brez hobijev pa ni življenja - tako poleg službe za hobi pojem v XL vokalni skupini Perpetuum Jazzile. Najraje na svetu sem mama mojemu Tinetu, ki je kriv za rojstvo otroške kolekcije copatkov. Z njim rastejo tudi številke otroških copatkov, obenem pa mi je inspiracija za oblikovanje vedno novih kombinacij. Dobrodošli v razgiban, barviti svet Ursanina! › več